Post by moirodetesons on Feb 10, 2022 5:34:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Block Puzzle Gem: Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod çox qızıl ▞▞▞
▞▞▞ Block Puzzle Gem: Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Bu timepass üçün bir oyundur, lakin yaxşıdır
Yaxşı oyundur, amma çox asılılıqdır, bunu ona görə deyirəm ki, 24 saat, 12 saat ərzində bir gündə oynayırdım, birdən tapşırıqlarımı bitirə bilmədim, sonra bu proqramı silməyi öyrətdim. Mən onu iki dəfə sildim, sonra yükləyirdim. vvvvvvvvv çox asılılıqdır, ona görə də ev tapşırığı olan və ya alan uşaqlar onu yükləməməlidirlər. Bu proqramı ümumiyyətlə silə bilmirəm, amma cəhd edəcəyəm, amma son şey yaxşı oyun. Valideynlərim məni həmişə iradə gücümə görə qiymətləndirirlər, lakin bu oyunda məni dəyişdi 😑
Gəlmir ki telfona
yaxsi
Block Puzzle Gem - All Levels Gameplay Android,ios - YouTube
Bu oyunu cox beyendim bence hami yuklemelidi
Maraqlı və daha çox ağılları əsən tapmacadır. Mən bunu çox bəyənirəm. Təşəkkürlər Shyam Ji Gupta
Oynamaq asan və əyləncəlidir
kiliddə gözəl vaxt keçir
Möhtəşəm, əyləncəli, rahatlatıcı oyun. Baxmayaraq ki, diqqətli olun -- Çox asılılıq yaradır, bir dəfə başlasanız, oynamağı dayandırmaq çətindir.
Ketindi
Eziz Dostlar super oyundur... ♡♡♡♡♡♡♡
Eladi 👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏
İndi yüklədik hele
Onun qutuya qənaət seçimi var...onu asan və maraqlı edir....
Yaxşı Fantastik Üstünlük
Gözəl, lakin sürətli yükləmə.
Bu oyun osmdur
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Mõistatusmängud uhg
Oyun bitdikdən sonra geri düyməsi və ya Çıxış düyməsi seçimi yoxdur.
Zəif alqoritm, mən çoxlu puzzle oyunları oynadım. Lakin, bu blok tapmacası oynanacaq növbəti blokları seçmək üçün çox zəif bir alqoritmə malikdir. Siz oyunun cari vəziyyətinə əsasən növbəti 3 blok seçim alqoritminizə yenidən baxmalısınız. Deyəsən, sizin alqoritminiz oyunçunun bloku qalan boş yerə görə optimallaşdırmaq üçün nə dərəcədə effektiv olacağını yoxlamaq üçün deyil, siz oyunçuya hərəkətini optimallaşdırmağa imkan vermədən oyunu çətinləşdirmək istəyirsiniz. Səhv alqoritm!!!
Hiii etməlisən, bir şans əldə et, ən tez zamanda mənə zəng edə bilərsən
Maraqlı oyundu
Bu heyrətamiz oyundur!✨ Amma arzu edirəm ki, xallar o 3 tetris blokunun 3 xal olduğu kimi orada nə qədər getsəydi, bu mənim üçün daha mənalıdır, çünki xallar çaşqınlıq yaradır 😅😂
Block Puzzle Gem: Jewel Blast Dėlionė jws
Bu çox heyrətamiz oyundur
Block Puzzle Gem by Block Puzzle Games Jewel was downloaded 900k times in November 2021. Analyze revenue and download data estimates and category rankings
Əyləncəli oyun üçün 👍🙂
Blok tapmacası əla oyundur, bu oyunu oynamağı xoşlayıram. Çox gözəldir 😊👍👌
Bu mənim uşaqlar üçün ən yaxşı oyunumdur
Mən oyunu sevirəm, o qədər möhtəşəmdir ki, əlavələr yoxdur və gözəl rənglər var, belə davam edin. Bu gün məni məşğul edəcək gözəl hədiyyə üçün təşəkkür edirəm. Oyundan tam həzz alın. Sizdən daha çox oyun gözləyirik
Dancing Road: Color Ball Run! موسیقی knmu
Bu, sizi məşğul edən və oynadığınız zaman heç vaxt cansıxıcı olmayan yaxşı bir oyundur
Bu beyin inkişaf etdiricisi və çox gözəl oyundur. Ən çox onu bəyənirəm.
İstirahət etmək və bu oyunu oynamaq kimi.
👍👍👍👍👍👍
Bu oyun çox darıxdırıcıdır heç bir gələcək kimi səviyyə yoxdu orta heç nə məncə hər kəs bu oyunu oynayan 10 dəqiqə darıxdırıcı hiss edir
Ən sevdiyim oyundur 🤪😜🤣
Mən oyunun keyfiyyətini çox yaxşı və sürətli edirəm, amma tanımadığım başqa insanlar var, amma mənim üçün çox yaxşıdır
Currently this app is for free. This app can be downloaded on Android 4.4+ on APKFab or Google Play. All APK/XAPK files on APKFab.com are original and 100% safe
Çox sevdim gözəl oyundur