(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building kodira neskončne dragulje
Feb 10, 2022 5:58:16 GMT
Post by moirodetesons on Feb 10, 2022 5:58:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira neskončne dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Napaka na ravni 12 ni mogoče odpraviti. Med igranjem se ne morem dotakniti zaslona. Popravite napako in dal bom 5 zvezdic
TMNT: Mutant Madness ロールプレイング jrf
ne vem zakaj se ne morem povezati s prijatelji napisal osvežitev čez 6h45m potem bo 24h ne morem se povezati s prijateljisssss zakajyyy
Kovanci so v tej aplikaciji hitro na voljo, vendar morate dolgo čakati na gotovino.
Ta igra je res dobra, ker je veliko ljudi, ki se lahko naučijo, kako poteka kmetovanje
Odlična aplikacija za igranje, vendar jim ne plačajte pravega denarja, saj se je takoj zrušila in ko znova prenesete, izgubite vse in vam ne povrnejo denarja, tako da je zloraba. Igral bom samo igro in ne bom porabil denarja za nič in če se spet zruši, ne bom več igral.
Je samo jaz ali je desna stran kmetije nedostopna? Vidim nekaj novih polj, ki se širijo, vendar je tako dražeče, kamera se vedno odbije nazaj in včasih lahko vidim desno stran polja, vendar se večino časa ne prikaže, imate kakšen predlog?
Pri proizvodnji blaga se počutim dobro, zdaj pa je dolgočasno čakati cel dan, da zraste kakšna guma. Zgradbe skupnosti potrebujejo veliko sredstev, in jaz se dvignem na raven z nedokončanimi zgradbami, naredim stvari na vaši ravni bolj resnično. Ne razumem, zakaj tako težko zgradite nekaj ali tako drago, naredite to realistično, ne pa ustvarjalec denarja, ki vedno potrebuje donacijo, in dal bom oceno 5 zvezdic, če ne bi mogel izgubiti zanimanja za to igra s svojim neuravnoteženim gospodarstvom
Ne morem dobiti dogodkov, saj se dogodki ne povezujejo, se dogajajo samo z izvajanjem naročil na ladji in navadno .. ne vidim, kako lahko prijatelje pripraviš, da se pridružijo skupinam ali obiščejo prijatelje, da postanejo dolgočasni ... zato mu dajem samo 2 zvezdici, če lahko nekdo razvrsti. ....
Zelo sem užival v tej igri, a ko sem pred kratkim posodobil igro, je to težavo nujno rešiti: ko sem zapustil igro, se je tudi njen napredek ustavil. Kot vsi igralci vemo, igra ČAS v tej igri pomembno vlogo in samo predstavljajte si, kako sem bil šokiran, ko sem znova vstopil v igro, ko nisem videl nobenega napredka pri rasti rastlin in proizvodnji blaga ... vseeno dajem štiri zvezdice saj obožujem to igro
Všeč mi je ta igra. Lahko se naučimo upravljanja, pacienta in tako naprej
Všeč mi je igra, toda videoposnetki brezplačnih daril skoraj nikoli ne igrajo zelo frustrirajoče
Igro sem igral par dni. Všeč mi je, le da ne morem postaviti cest ali poti. Piše, da povlečete s prstom, da jih premaknete, kamor želite, vendar mi je uspelo samo enkrat. Prebral sem ocene in ljudje pravijo, da imajo tudi napake. Če ne morem uporabljati te funkcije, bom preprosto nehal igrati. Ne bom izgledal prav, če ne morem imeti cest in poti
Kupil sem dolarjev 4 ali 5-krat in jih nisem dobil, niti nisem dobil svojega denarja nazaj, zato je moj nasvet: bodite previdni, ko kupujete dolarjev ali karkoli v tej igri.
Najboljše igre vseh časov
Dobra igra za igranje, toda dejstvo, da vse skupaj raste ali naredi dobesedno ure, je resnična pomanjkljivost. res bi rad rasel in delal stvari v krajšem časovnem okviru, nihče nima časa sedeti ure in potem imaš ves ta čas, da ne počneš ničesar, ker vse raste, kar ne moreš igrati, kar je nadležno
Odlična igra, internetna povezava ni potrebna. Vendar obstaja samo ena težava in težava je v tem, da igra med igranjem izprazni veliko baterije
Uživam v tej igri, vendar se zdi, da nimam prijateljev. Kako jih dobite? Traja nekaj časa, da se stvari opravijo.
Plačam za prvega Božičkovega strokovnjaka, dosegel sem več kot 36000 in nenadoma padel na 26000. Kako lahko povrnem svoje točke? In ne vem zakaj, po zadnjih 2 posodobitvah imam podobne težave. Kot izguba časa so izdelki izginili, ko sem jih zbiral in zdaj izgubljam te točke.
Igra je dobra, toda po 24. stopnji se moj denar v rednih intervalih samodejno zmanjšuje, imel sem 13000 kovancev in ne da bi karkoli kupil, je padel na 900.
Ta igra je zelo zelo zelo zelo zelo neverjetna igra, dajem 5 zvezdic, ta igra je zelo neverjetna dobra, všeč mi je
Farm City: Farming & City Building Alkalmi ukdh
Zabavna igra, a ko gledate oglas, da skrajšate čas izdelave izdelka, ne morete izstopiti iz oglasa. Igro morate zapreti in jo znova naložiti. Ni treba posebej poudarjati, da ste gledali oglas, vendar niste prejeli zaslug zanj. Res ni vredno časa.
Plačal sem pravi denar za prašička, vendar nisem dobil denarja za igro. Tudi po povezavi s Facebookom nimam prijateljev. Ne morem pomagati ali prejemati pomoči od prijateljev. Igra mi je všeč, vendar je ne bom več igral. Rad bi dobil svoj denar nazaj!
Igra je dobra, vendar sem že drugič izgubil dobiček od letala, ker se igra ni pravočasno odprla. Izgubil sem svoje blago in dobiček. Samo zadnji zaboj je čakal, da se napolni, vendar se igra ni odprla od jutra in izgubil sem vse. Zelo frustrirajoče, zato nizka ocena.
Potrebuje funkcijo za preklic ustvarjanja izdelkov v vsaki tovarni, kako nadgradite svojo tovarno, ni možnosti nadgradnje, vendar v dosežkih piše, da lahko
Zelo uživam v igri, vendar je padec v tem, da sem gledal oglas, vendar nisem prejel nagrade! Zelo razočaran.
Zelo lepa igra in nova tovarniška nova mesta in novi okraski vse druge stvari nove in ta igra mi je všeč, te so tako dobre, prosim posodobite
Res sem zasvojen s to igro brez povezave... Res je super, toda ena posodobitev, ki si jo želim v tej igri, je, ko začnete izdelovati karkoli, mora obstajati možnost nazaj, tako da če nekaj pomotoma napolnimo stroj za obdelavo, kljub temu od tega podpremo naš proces in najprej začnemo izdelovati tisto, kar potrebujemo... Upam, da razumete to stvar...
Vaša aplikacija ima čudno napako, ko skočite na 13. ali 14. nivo in zapustite igro ter se poskusite vrniti na zaslon wole v aplikaciji, ki zamrzne. Še vedno lahko zaprem aplikacijo in jo odprem ali delam z drugimi aplikacijami. Zdi se, da vaša igra pozneje ne bo sprejela ukazov na zaslonu na dotik. Izbrisal sem in ponovno namestil. Zgodilo se je popolnoma enako.
Resnično obožujem to igro, ker je v tej igri ooo izzivov, ampak ena težava v tej igri nam ladja ne dobi prave stvari, vendar mi je ta igra všeč, zato dajem 5 zvezdic
To je tako kot Township, vendar ne vidim, kam lahko dodate sosede, ker se ne osvežujejo. Zdaj bom odstranil to igro. To je bil dober poskus. 😐
Farm City: Farming & City Building Jednoduché hry gtc
3 zvezdice, ker težko zbiram orodja, potrebna v stavbah skupnosti, ker jih ne morete kupiti, dobite jih lahko samo s pošiljanjem naročil prek ladje. Ne morem dokončati vse zgradbe naenkrat. in še nekaj, ko gledam oglase, se je včasih zrušila .potem moraš zapustiti in znova odpreti igro, potem si izgubil nga nagrado. prosim, popravi. igro mi je res všeč. samo obtičam se pri teh dveh težavah,❤
Ne morem dodati prijateljev sosedov. Opravljeno vse od brisanja in ponovne namestitve posodobljeno in še vedno nič. Gradbeni materiali zavzamejo veliko prostora za shranjevanje, ker je potrebno veliko za izgradnjo skupnih lastnosti, zato je težje dobiti vse, kar potrebujete za dokončanje naročil.
Kr kul igra
Za ustvarjanje mesta je potrebno več časa. Dobra igra, vendar zahteva veliko časa. Torej ni priporočljivo.
Velika motnja.
Izprazni baterijo, saj mora teči v ozadju, da ustvari vse zaloge. Čas čakanja na zaloge se ne bo porabil, razen če pustite aplikacijo odprto ali jo pustite, da deluje v ozadju, medtem ko praznujete baterijo.
Veliko napak, prosimo, popravite 1) Zaslon utripa 2) Igra se počasi odpira ali se zatakne 3) In še nekaj napak
Čeprav izklopim glasbo, deluje ves čas, ko igram.
👍👍👍👍💪💪
Ta igra je neverjetna za igre na kmetiji
Odstranil bom. Užival sem v tem, a kot je povedala oseba spodaj, je napaka, ki povzroča, da je čas negativen in stvari, ki običajno trajajo od 5 do 20 minut, trajajo ure! Popravil sem cel kup zelenih dolarjev, da sem jih dokončal samo zato, da se je nadaljevalo.
dobra igra, ampak township je veliko boljša od te igre. Mislim, da je to kopija te igre, vendar brez problema, zato sem tej igri dal 3 zvezdice
Ta igrica je res zelo fajn😊
Igra je lepa... Ampak ko dosežeš stopnjo 20...in tako igra ostane enaka... In postane predvidljiva in dolgočasna... Jaz sem na stopnji 25...in jo bom izbrisal...
Lahko bi mu dal 5 zvezdic, če bi si prijatelji med igro delili in si pomagali, na kakršen koli način ne, ampak👌
Farm City: Farming & City Building عمومی udca
Ta igra ima lahko dobro dinamiko, vendar le, če ste pripravljeni plačati. V nasprotnem primeru se lahko razvijate počasi. Ima tudi hrošče. Na primer, po 20. stopnji se prikaže sporočilo "level 21 kmalu", vendar funkcije delujejo tako kot na prejšnjih ravneh, samo brez nagrad.
Ne morete najti prijateljev in ne prikaže nobenih prijateljev, ki bi jih lahko povabili
To igro igram že nekaj časa. Igra je odlična, vendar ne razumem mentalne ravni razvijalcev. V katerem svetu je pica, krompirjev čips kuhana 2 uri? in zakaj v tovarni ni vzporednega dela? Dolgo boste morali čakati, da dokončate en izdelek, potem pa lahko naredite drugega. Takšne stvari samo dražijo igro.
Če sem iskren, je to dobra igra. Ampak, vsake toliko časa imajo napako, zaradi katere se nočem več igrati. Tako kot zdaj, ko imajo dogodek, moj napredek ni shranjen.
Prvi teden, ko ga uporabljam, je bilo v redu. Ko pa sem popoldne odprl aplikacijo, zamrzne in ne morem ničesar upravljati. Sprašujem se, kaj se je zgodilo. Upam, da bo to kmalu popravljeno