Post by moirodetesons on Feb 10, 2022 5:52:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk resursu ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Es nevaru virzīties tālāk par apmācību. Tas man nemitīgi liek pārvietot kārti, kas neeksistē, un, ja mēģinu pārvietot kādu no kartēm, tas man saka, ka tas nav pareizais gājiens. Tāpēc es nevaru progresēt
Lieliska spēle, patīk spēle, vienīgais iemesls, kāpēc tai ir 4 zvaigznes, ir tāpēc, ka sākuma ekrāns ir clash royale kopija, ja viņi būtu varējuši būt radošāki, tas būtu bijis 5 zvaigznes
Izcila spēle, ļoti aizraujoša. Izstrādātāji nepārtraukti uzlabojas, un tie ir ļoti aktīvi un izlaiž daudz atjauninājumu. Nosūtīja viņiem e-pasta ziņojumu ar problēmu un saņēma ātru atbildi, problēma tika atrisināta nedēļas laikā. Skaņa 🤙
Spēle ir diezgan jautra. Tas ir liels solis uz priekšu salīdzinājumā ar citām līdzīga stila spēlēm. Vienīgais, kas man nepatīk, ir tas, ka man kļūst mazliet garlaicīgi. Uzdevumi ir vienādi, un ir tikai 3 spēles režīmi. Būtu forši, ja būtu vairāk veidu, kā spēlēt, un varbūt nejauši ikdienas/iknedēļas uzdevumi ar dažādu atlīdzību, lai lietas netiktu tik atkārtotas.
Candy Makeup Beauty Game Alkalmi ycfy
Ir izlaista šī apskata jauna versija. Lūdzu, atjauniniet, lai skatītu šo pārskatu. Ja nevarat atrast atjauninājumu Play veikalā, mēģiniet atinstalēt pakalpojumu Google Play un atkārtoti instalēt to, lai piespiestu atjaunināt.
Jūs sajaucāt 2 kārtis, kurām bija tik laba sinerģija. Kartes ir pavēstes un paaugstināšanas karte. Pirms šī atjauninājuma pavēstes kartītei varējāt izmantot paaugstināšanas kartīti, tādējādi palielinot punktu skaitu, taču tas radīja arī nejaušu kartīti. Tā kā es biju top 10 un tagad 13 šodien es cīnos pret augstāka līmeņa spēlētājiem, un es nevaru uzvarēt tagad. Visa mana komplekta pamatā bija paaugstināšanas un pavēstes kartes sinerģija. Vai jūs, lūdzu, varētu mainīt abu karšu mijiedarbību?
Lieliska spēle! Turpiniet turpināt spēli. Iespējams, ka tā ir mana mīļākā spēle, tā ir tik laba, ka tā darbojas tīri, un es vēl neesmu redzējis kļūdu
Izveidots jauns atjauninājums, kurā es sāku spēli no jauna, un tā vienkārši sēž, neielādējas, tad es ielādēju atpakaļ, un jūs katru reizi no manis saņemat 30 zvaigznes.. >>> atkal jaunais atjauninājums avarē spēli. Nevar atrast sakritību. Patīk jaunais atjauninājums, bet tagad pat nevaru atrast spēli.
Bija jautri. Līdz brīdim, kad viņi sekoja šim piemēram ar visām citām "izlases sapludināšanas pvp dueļa" lietotnēm un nolēma izslēgt tās, kurām ir iesakņojušās ierīces. Ja jūs tik ļoti uztrauc krāpšanās, varbūt savās lietotnēs ievietojiet krāpšanās novēršanas kodu, nevis paļaujieties uz to, ka ierīce to izdarīs jūsu vietā? Ir vairāki iemesli, kāpēc ierīces ir sakņotas, un lielākā daļa no tām nav paredzētas krāpšanai spēlēs. ::nopūta::
Pagaidām labi, taču ir problēmas ar līdzsvaru. Daži lengāri ir sliktāki par unikāliem. Es domāju, ka visām kartēm vajadzētu būt dzīvotspējīgām vai izveidot režīmu, kas ierobežo noteiktas kartes. Nākotnē tiks atjaunināts vēlreiz.
Jauka ikdienišķa spēle, bet nebūt ne līdzsvarota. Viena kārts klājā uzvar jebko (miesnieks pašreizējā meta). Visas kārtis ir pamatoti leģendāras (ko nozīmē 5 retuma pakāpes? Lūdzu, Google "Supercell spēles"
Bija jautri, taču šķiet, ka jaunākais kosmosa kuģa atjauninājums ir bojāts. Es nonāku virsraksta ekrānā, tas piedāvā atjauninājumu un aizved mani uz Play veikalu, kurā teikts, ka esmu atjaunināts.
Viņi atrisināja problēmu ar atjauninājumu. Paaugstināts vērtējums Samazināts līdz 2 zvaigznēm, jo pat jaunais atjauninājums joprojām avarē kaujas režīmā, tad esmu spiests zaudēt punktus...
Random Royale-PVP Defense Game Strategiya bkqe
Katra karte ir jautra, izņemot sirds karti. Ja jūs apvienojat ar to, pretinieks var arī piekāpties, jo zaudējot dārgus resursus, jo jūsu pretiniekam ir leģendāra kārts, ir bs. Ja sirds darītu: "ja kombinācijā jauniniet nejaušu sabiedroto karti", nevis "ja kombinācijā pazemināt ienaidnieka karti", tas padarītu spēli jautrāku. Līdz tam šī spēle no manis vairs nesaņem reklāmu ieņēmumus.
Ja jums patīk šī spēle, noteikti izmēģiniet Cubic Clash, vairāk spēļu režīmu, neierobežojot izspēļu skaitu dienā, bez reklāmām, vienkārši jautrāk un daudz labāk. Atkal, nāc un pārbaudi Cubic Clash
Daudzas kļūdas, p2w, bezmaksas preces tiek novērstas, vienkārši palieciet prom no šīs spēles, pilnīga krāpniecība.
Izcila spēle, ļoti atkarību izraisoša, es mēdzu spēlēt nejaušus kauliņus, bet izrādās, ka šis ir daudz labāks, daudz vairāk kāršu, godīga iespēja ikvienam iegūt leģendāros, kārtis ir jaukas un līdzsvarotas, turpini atjaunināt spēli un pievienot vairāk kārtis
Mīlu šo spēli, vienīgā lieta, kas šobrīd maina ID, ir izaugsmes karte, kad tā sasniedz 6 pieaugumu, tā nepārveidojas ne par ko citu, un tai vismaz ir iespēja mainīties, un, ja tā atkal mainās par sevi, tad labi.
Nejaušība ir laba, līdz saprotat, ka jums ir jāiegulda ilgtermiņā noteiktās kartēs
No 4 zvaigznēm līdz 1 zvaigznei. Jebkāda šīs spēles unikalitāte ir pazudusi ar pārspīlētām kartēm, kuras lielākā daļa cilvēku iegūst, tikai iztērējot daudz naudas. Un es nevaru atjaunināt spēli. Tas ir iestrēdzis gaidīšanas režīmā.
Spēle patiešām ir ļoti jautra. BET, kaut kas nav kārtībā ar serveri, jo man bieži bez iemesla tiek atvienots spēles vidū (un nē, mans interneta savienojums ir pilnīgi kārtībā). Sliktākais ir tas, ka tie neļauj jums atgriezties un atsākt spēli, tāpēc jā, jūs vienkārši mirāt uzreiz, kaut arī uzvarējāt! Lūdzu, izlabojiet savu nestabilo serveri vai ļaujiet mums atsākt spēli, kad mēs esam atvienoti!
Ballīšu režīms ir jānovērš, mēģinot spēlēt ar draugu, ir gandrīz neiespējami. Tas pastāvīgi sasalst vai tiek parādīts ar kļūdas ziņojumu. Tā patiešām ir liela problēma, kas padara šo patiešām jautro spēli diezgan sliktu.
Es izklaidējos, līdz man sāka stāstīt, ka man ir jāatjaunina, un nosūtīja mani uz šo lapu... kurā redzams, ka atjauninājums nav pieejams. Es pat atinstalēju un pārinstalēju, bez kauliņiem.
Laba spēle Man patīk tas, kā dzīvības sistēma ir balstīta uz briesmoņu populāciju. Man ir bijusi diezgan nepatīkama situācija, no kuras es izrāvos ar izmisīgiem jauninājumiem un laimīgiem apvienojumiem kopumā laba spēle šķiet ļoti draudzīga arī f2p. Es tikai vēlos, lai būtu iespēja pilnībā aizpildīt Co-op darbojas ar dārgakmeņiem Es neiebilstu piebilst, bet es vēlētos iespēju no tā izvairīties
Laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu.
Tas vairs nav jautri, no 20 sacensībām kooperācijā 18 ir boti, smieklīgi.
Es atstāju atsauksmi un acīmredzot tas tika izdzēsts. Neatkarīgi no tā, kas tika darīts ar jaunāko ielāpu, es esmu zaudējis katru pvp spēli, ko kopš tā laika esmu spēlējis. Mača vidū ap 4. vilni UZVĒLĀ pateiks, ka es zaudēju. Slava šajā brīdī ir NESPĒLĒMA. Lūdzu, izlabojiet šo.
Dažas kārtis patiešām darbojas, es zaudēju cilvēkiem ar briesmoni, kamēr viņiem nav kāršu uz galda un mans galds ir pilns.
Man patīk šī spēle, taču, kā tas bieži notiek, es nevaru pieteikties, jo spēle saka, ka ir atjauninājums, bet, kad es ierados šeit, lai mēģinātu atjaunināt, atjauninājumu nevar atrast. Tas ir neliels kairinājums, taču tas nav darījuma pārtraukums. Kopumā tā ir lieliska spēle.
Steidzami nepieciešama ziņošanas funkcija mačam/spēlētājam, pārāk daudz krāpnieku pvp (bezgalīgs izsaukums utt.)
Es dotu pilnas 5 zvaigznes, jo es to spēlēju katru dienu un man patīk spēle. Bet pēc spēles mana spēle iesaldēja, tad tā neļāva man to spēlēt pēc tik daudz reižu mēģinājuma, es pat divas reizes restartēju tālruni, un, kad beidzot sāku spēlēt spēli, es redzēju, ka man ir daudz kronu, nevis mana spēle. nekas, lai iegūtu šīs kronas, bet tagad mans konts ir apturēts tam nevajadzētu notikt. Esmu samaksājis daudz naudas par šo spēli un tagad šo . Mani nevajadzētu atstādināt, lai šī rasa nebūtu mana folta
Ļoti jautra un aktīva "izlases" kāršu spēle. Lejupielādēju to pirms 2 dienām un esmu sajūsmā. Nav jāmaksā, lai uzvarētu spēli, ir faktiska attīstība un daudz atlīdzību
Viss spēlē ir ideāli ❤️ Lūdzu, pievienojiet pārdošanas kārtis spēles laikā, dažreiz es tieku bloķēts un man ir jānoņem dažas kārtis no galda. Paldies ❤️
Šķiet, ka noguruši no nejaušām avārijām, atvienojumiem un atbalsta trūkuma, vairāk rūp par cenu zīmi uzlikšanu komplektiem n, nevis faktiski pārbaudīt to spēles kvalitāti. Lieliska koncepcija, jautra, kad tā darbojas, bet pēdējā laikā es vienkārši no tā izvairītos, ja tas ir tik smags, jūsu ranga punkti krasi svārstīsies
Jaunākais atjauninājums beidzot atrisināja problēmu. Lieliska jautra spēle, kaut arī mazliet pārāk nejauša, lai to uzskatītu par pareizu stratēģiju... Tomēr tā ir ļoti jautra.
Es nopirku iepakojumu par 3,99, un tas nekad man to neiedeva, tā vietā, lai atrisinātu manu problēmu. Izstrādātāji ir četras reizes izdzēsuši manus komentārus, tāpēc viņi neapsver iespēju kaut ko iegādāties.
Kopš jaunā ielāpa, kuru es vairs nevaru spēlēt, teikts, ka nevar atskaņot ierīcēs ar saknēm, kāpēc man un sievai patika spēlēt tagad, es nevaru izraisīt, ka manā planšetdatorā ir atkritumi, lūdzu, palīdziet.
Vienmēr, kad es vēlos piedalīties kaujā, tas radīja kļūdu un nosūtīja mani uz izvēlni
Neatskaņojama kļūda nav novērsta ar jaunāko atjauninājumu. Joprojām salūza
Šī patiešām ir tikai nejaušu kauliņu naudas sagrābšanas versija. Es neiesaku šo spēli. Ja vēlaties nozagt manu ideju, vismaz padariet to labāku par oriģinālu.
Tas ir lieliski, daudz atlīdzību, vienkārši, jautri. Mazliet dārgi ar pirkumiem lietotnē. Vienīgās lietas, ko es vēlētos redzēt, kas padarītu to par 5 zvaigžņu apskatu, ir šādas: vairāk režīmu, notikumu un kartīšu. Īsts draugu saraksts būtu lieliski, un ģildes/klanu sistēma būtu jauka.
Jauka spēle, taču krāpšanās, atvienošanās un muļķīgi dārgie apvalki (P2W pakotnes) padara stulbi pat mēģināt vairs
Lēns progress, ja vien spēlē neiemet naudu. Matchmaking ir viltots, lai liktu jums zaudēt vai vismaz tā šķist, kad es vairākas reizes dienā cīnos pret spēlētājiem ar visām leģendārajām kārtīm. Skumji, jo sākumā bija jautri. Vēl viens milzīgs iemesls, kāpēc es vairs nebaudu spēli, ir tas, ka pēc katras spēles tiek nosūtīta surogātpasta 8 dolāru karšu pakotne. Nē, es nevēlos pirkt šo miskasti. Beidz jautāt. TLDR: var būt jautra, taču to sabojā lēna attīstība, neglīta sameklēšana un agresīvi IAP uznirstošie logi.
Sacensību meklēšana ļoti lēna un gandrīz vienmēr notiek AI vai tūlītēja atvienošana no citas personas.
Random Royale-PVP Defense Game Strategi imf
Šķiet, ka atsauksmes ienīst šo spēli, taču, lai gan ir ļoti jautri spēlēt ar dažādām kāršu kombinācijām, lai mēģinātu izaicināt sevi un uzdevumu sistēmu, kas palīdz saglabāt motivāciju spēlēt, man šķiet, ka ir daudz vairāk iespēju padarīt šo spēli lielisku, piemēram, klaniem un klanu karš un vēlams vairāk kāršu cēlonis, lai gan tas ir jautri, saturs ātri izbeidzas, arī dārgakmeņu cenas ir pārāk augstas, un veikals varētu būt nedaudz precīzāks ar iespēju iegādāties lietas ar monētām.
Bez tam, ka pastāvīgi jāatrod atbilstības problēma, kad runa ir par pantiem, lielākā problēma, kas man ir ar spēli, ir kāršu līdzsvars. Ir kārtis, kurām ir pārspīlēta jauda, un es galu galā sakrītu ar spēlētājiem, kuriem ir šīs kārtis, un es gandrīz uzreiz zinu, ka zaudēšu bez cīņas iespējas. Es neteiktu, ka ir grūti iegūt leģendārās kārtis, taču ir vajadzīga liela veiksme, lai iegūtu labās kartes
Spēlēju jau dažus mēnešus. Es nomainīju savu tālruni, jo to sasita. Ielādēju to savā jaunajā tālrunī (tāda pati marka un modelis). Tagad katru reizi, kad ielādēju, tas saka, lūdzu, lejupielādējiet lietotņu veikalā. Kā to labot?
Tas ir diezgan līdzīgs Random Dice, bet man nav īsti labu brīžu ar šo spēli, tāpēc šī ir daudz jautrības salīdzinājumā. Lai gan labāka grafika būtu novērtēta.